Házenkáři Karviné jsou jen krůček od účasti v Lize mistrů

Házenkáři Baníku Karviná porazili v prvním utkání druhého předkola Ligy mistrů švýcarský St. Gallen přesvědčivě 38:27. Vytvořili si tak dobrou pozici pro odvetu, která se hraje za týden na půdě soupeře.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Úvod domácím vyšel fantasticky a již v desáté minutě vedli 7:1. Pak si vzali hosté oddechový čas a po něm podstatně zlepšili hru. Dařilo se jim proti vysunuté obraně a snížili v 26. minutě na 14:15. Potom ale přišli ke slovu opět domácí, kteří rychlými protiútoky a přesnou střelbou zvyšovali skóre. Ve druhém poločasu se projevily větší zkušenosti Karviné v soutěži a také fyzická připravenost týmu. Hosté s přibývajícími minutami uvadali. O výrazném vítězství rozhodli domácí v rozmezí 38. a 44. minuty, kdy Karviná vsítila šest branek za sebou.

Karviná - TSW St. Gallen 38:27 (20:14), nejvíce branek: Drobek 8, K. Heinz 7, Láclavík 6, Juříček 5, Radčenko 4, Farář a Vašek 3 - Dittert 6, Keller 5/4, Sotonyi 4/1, Vasilakis a Derungs 4. Rozhodčí: Hansson, Olsson (oba Švéd.). Sedmimetrové hody: 2/2 - 5/4. Vyloučení: 3:2 Diváci: 1000.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme