Hejduk se dostal do čela tabulky střelců NHL

Hokejový útočník Milan Hejduk se dělí o první místo v tabulce střelců NHL. Dnes v noci totiž přispěl gólem k výhře Colorada nad Anaheimem 4:2 a s 28 vstřelenými brankami vévodí žebříčku společně se Švédem Markusem Näslundem z Vancouveru.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pittsburghu se podařilo zvítězil na ledě Chicaga 4:0 a na všech gólech měli zásluhu čeští hráči. Straka jednou skóroval a asistoval, Lang dal jeden gól a Jágr s Hrdinou zaznamenali po finální přihrávce. Minnesota podlehla doma New Jersey 2:4. Na první gól domácích nahrával Šimíček, Benýšek druhý vstřelil. Sýkora hrající za New Jersey na jednu branku svého týmu přihrával. Gólem pomohl k výhře 3:1 Columbusu nad Tampou Výborný, obránce Kučera jednou asistoval. Skóroval také Neckář z Phoenixu a má tak podíl na výhře 5:2 nad Dallasem.Obránce Šlégr si v utkání Atlanty proti New York Islanders, které skončilo 4:4, připsal body za dvě asistence. V dalších zápasech porazilo Nashville St. Louis 3:1 a Calgary Detroit 4:2.

Markéta Kaclová, Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme