Mladá Boleslav odvolala trenéra Kýhose a jeho asistenty. Novými kouči budou Hořava, Rulík a Patera

BK Mladá Boleslav po nepřesvědčivých výkonech z počátku nové sezony odvolala trenéry prvního mužstva. Vladimíra Kýhose, Vladimíra Čermáka a Borise Žabku vystřídá Miloslav Hořava, Radim Rulík a Pavel Patera.

Mladá Boleslav Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Kýhos

Vladimír Kýhos | Foto: HC Oceláři Třinec

Trenérská trojice Kýhos, Čermák a Žabka byla s okamžitou platností odvolána ze svých funkcí, na kterých je nahradí Miloslav Hořava v pozici hlavního trenéra a Radim Rulík a Pavel Patera coby jeho asistenti.

Klub o výměně trenérského štábu informoval na svých oficiálních stránkách. Nová trenérská sestava bude boleslavskému A týmu oficiálně představena v neděli ráno s tím, že už odpoledne jej povede v utkání s Olomoucí.

Dvaašedesátiletý Kýhos vedl Bruslařský klub od poloviny listopadu loňského roku, kdy nahradil odvolaného Patrika Augustu. S týmem obsadil konečné jedenácté místo. V této sezoně získal s Mladou Boleslaví v devíti zápasech devět bodů. V pátek jeho svěřenci prohráli 2:3 na ledě posledního Chomutova, který do té doby v sezoně v osmi utkáních nebodoval.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme