Pastrňák poprvé od návratu nebodoval, Boston ale i tak uspěl na ledě New York Rangers

Hokejisté Bostonu a Toronta si v NHL připsali shodně čtvrtá vítězství za sebou a upevnili si tak pozici v čele svých divizí. Bruins uspěli v aréně New York Rangers 3:2 v prodloužení, Maple Leafs přehráli v souboji dvou nejlepších týmů Severní divize Montreal na jeho ledě 4:2. Čeští hokejisté vyšli ve středečních duelech bodově naprázdno.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák

David Pastrňák | Zdroj: Profimedia

Boston bodoval již podeváté v řadě od své dosud jediné porážky v základní hrací době z ledu New York Islanders (0:1) a drží první místo ve Východní divizi dva body před Philadelphií.

Návrat po operaci kyčle ve velkém stylu. Produktivní Pastrňák byl v NHL vyhlášen první hvězdou týdne

Číst článek

O vítězství Bruins rozhodl po 36 sekundách prodloužení Brad Marchand. David Pastrňák poprvé po návratu na led po operaci kyčle nebodoval. V předchozích čtyřech utkáních si připsal osm bodů za pět branek a tři asistence.

Toronto rozhodlo zápas v úvodu třetí třetiny, kdy odskočilo Montrealu na 3:1. V čase 41:50 se poprvé v sezoně prosadil obránce Maple Leafs Justin Holl a o 42 sekund později skóroval Ilja Michejev.

Tři minuty a dvacet sekund před koncem třetí třetiny vstřelil kontaktní gól slovenský útočník Tomáš Tatar, víc ale Canadiens nestihli.

Na konečných 4:2 upravil při závěrečné power play domácích Zach Hyman. Nejlepší střelec NHL Auston Matthews neskóroval poprvé po osmi duelech.

Výsledky NHL:

Montreal - Toronto 2:4, NY Rangers - Boston 2:3 v prodl.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme