Calgary i bez Jágra porazilo Washington, Vránův gól nestačil

Hokejisté Calgary porazili v nočním zápase NHL Washington 2:1, jediným úspěšným střelcem Capitals byl Jakub Vrána. Ondřej Kaše naopak přispěl k výhře Anaheimu v Carolině.

Calgary Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gól Jakuba Vrány na body proti Calgary Capitals nestačil

Gól Jakuba Vrány na body proti Calgary Capitals nestačil | Foto: Ed Mulholland-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Calgary počtvrté za sebou nastoupili bez Jaromíra Jágra, během jeho absence dosáhli druhého vítězství, když porazili Washington Capitals 2:1. Podle trenéra Flames Glena Gulutzana se 45letý útočník už připravuje s týmem a brzy se zase zapojí do zápasů.

Jediný gól Capitals v Kanadě dal Jakub Vrána, který ve 45. minutě vyrovnával na 1:1. Mladému českému útočníkovi pomohl i lajnový rozhodčí, od kterého se vyhození domácího obránce odrazilo zpět do útočného pásma Capitals. Vrána si pak v levém kruhu převzal puk a svižnou střelou překonal gólmana Smitha.

K bodům to ale Capitals nestačilo. O necelých pět minut později našel Johny Gaudreau skvělou přihrávkou parťáka z útoku Monahana, který rozhodl o výhře Flames 2:1.

Po Davidu Pastrňákovi je druhým nejlepším českým střelcem v nové sezoně Ondřej Kaše z Anaheimu. 21letý útočník si na ledě Caroliny připsal už čtvrtý gól v sezoně, když se v 11. minutě zápasu bleskurychle otočil v kruhu a otevřel skóre.

Kačeři vedli už 2:0, jenže Carolina dokázala ve druhé třetině zápas otočit. Závěr však patřil znovu Anaheimu, Silfverberg pět minut před koncem vyrovnal a druhý bod pro hosty zařídil v nájezdech Corey Perry.

Obhájci Stanley Cupu z Pittsburghu utrpěli další debakl, ve Winnipegu prohrál 1:7, Jets o své výhře rozhodli už v první třetině, když dali tři góly během 34. vteřin. Celkově vyhráli úvodní dvacetiminutovku 5:0.

NHL:
Carolina - Anaheim 3:4 po sam. nájezdech, Calgary - Washington 2:1, Winnipeg - Pittsburgh 7:1.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme