Colorado zahájilo druhé kolo play-off NHL kanonádou, Carolina s Nečasem na úvod padla

Hokejisté Colorada odstartovali druhé kolo play off NHL jednoznačnou výhrou 7:1 nad Vegas. V úvodním utkání série zvítězila i Tampa Bay. Obhájci Stanleyova poháru zdolali domácí Carolinu 2:1 gólem z 53. minuty.

Video New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Colorada

Hokejisté Colorada | Zdroj: Reuters

Colorado vyhrálo i pátý zápas letošního play off a první duel série dvou nejlepších týmů v základní části rozhodlo v prostřední třetině, v níž odskočilo z 2:0 na 6:1.

Sestřih ze zápasu Colorado - Las Vegas:

Zápas řídila elitní formace Avalanche, která nasázela pět branek: Gabriel Landeskog i Nathan MacKinnon si připsali shodně dvě trefy a přihrávku, třetí člen úderné řady Mikko Rantanen vstřelil gól a na další přihrál. Zdatně je podporoval obránce Cale Makar, který zaznamenal čtyři body (1+3).

Vegas, který postoupil do druhého kola přes Minnesotu až v rozhodujícím sedmém zápase, vstřelil čestný úspěch za stavu 0:5. V jeho sestavě opět scházel zraněný Tomáš Nosek.

Tampa Bay se ujala vedení zhruba v polovině utkání tečí Braydena Pointa. Carolina vyrovnala na začátku třetí třetiny, v přesilovce se prosadil střelou od modré čáry Jake Bean.

Sestřih ze zápasu Carolina - Tampa Bay:

Dramatický zápas rozhodl Barclay Goodrow, jehož úkolem je zejména ubránit největší hvězdy soupeře. Nejlepším hráčem zápasu byl vyhlášen gólman Tampy Andrej Vasilevskij, který kryl 37 střel včetně šesti pokusů Martina Nečase.

2. kolo play off NHL:

Západní divize - 1. zápas

Colorado - Vegas 7:1

Centrální divize - 1. zápas

Carolina - Tampa Bay 1:2

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme