Pardubice odkládají následující tři extraligové zápasy, v týmu se potvrdila nákaza koronavirem

Hokejisté extraligových Pardubic jsou kvůli potvrzené nákaze koronavirem v kádru v karanténě a nesehrají v řádném termínu zápasy s Hradcem Králové, Třincem a Litvínovem. Již v pondělí si Dynamo odložilo utkání 5. kola se Spartou, které se mělo hrát v úterý.

Tento článek je více než rok starý.

Pardubice (Aktualizováno: 13:18 29. 9. 2020) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Dynama Pardubice

Hokejisté Dynama Pardubice | Foto: Luděk Peřina | Zdroj: ČTK

„O případném přesunu dalších utkání bude rozhodovat stanovisko Krajské hygienické stanice Pardubického kraje,“ uvedli Východočeši v krátké tiskové zprávě. Délka karantény nebyla ještě stanovena.

Kluby rozhodly. Hokejová extraliga bude navzdory opatřením pokračovat podle plánu

Číst článek

Všechna utkání měly Pardubice sehrát na ledě soupeřů. V Hradci Králové se měly představit ve čtvrtek 1. října, v Třinci v neděli 4. října a v Litvínově 9. října.

Třinec i Litvínov jsou ale v současnosti také v karanténě, stejně jako Karlovy Vary. Na výsledky testů čekají v Mladé Boleslavi. Po vynucené přestávce se tento týden do programu soutěže zapojí Vítkovice a teoreticky mohou začít hrát i hokejisté Brna, kteří se do tréninku vracejí dnes. Kometa ale podle původního rozpisu měla v pátek hrát s Karlovými Vary, nedělní duel se Zlínem byl již s předstihem přeložen na úterý 6. října.

Všechna utkání, která se neuskuteční v řádném hracím termínu, se musejí dohrát nejpozději do 40 dnů. Jinak budou zápasy považovány za nesehrané a o jejich výsledcích rozhodne sportovně-technická komise ČSLH.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme