Mezi trenéry hokejové Sparty a Liberce to vře. ‚Nic nezkouším, jen konstatuji,‘ reaguje Jandač

Hokejisté Liberce porazili Spartu 4:2 a snížili stav čtvrtfinálové série na 1:3. Po zápase se však trenér pražského celku Josef Jandač nechal slyšet, že se mu nelíbila vyjádření libereckého kouče Patrika Augusty na adresu jeho týmu. Později zareagoval i Augusta.

Liberec Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Josef Jandač

Josef Jandač | Zdroj: Profimedia

Čtvrtfinálová série mezi Spartou a Libercem pokračuje. Bílí Tygři ovládli čtvrtý duel, a tak může pokračovat i slovní přestřelka mezi trenéry obou týmů.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak reagovali trenéíři Sparty a Liberce po čtvrtfinále hokejové extraligy

„Jestli se bavíme o tom, že někdo kňourá do novin a pak se vytvoří mediální tlak, tak to dneska přesně zapůsobilo,“ narážel po utkání Josef Jandač na to, že si Patrik Augusta stěžoval po třetím utkání, že rozhodující gól padnul v přesilovce, která podle něj neměla být.

„Jestliže je tady nějakej nářek a mediální tlak, tak když tomu podlehnou, nevím, ale já jen reaguji a chráním své hráče stejným způsobem, jako to dělal Augusta. Já nic nezkouším, jen konstatuju. Jestli tady někdo mele, tak je potřeba říct to ven,“ zopakoval Jandač.

Tradičně hodnotí zápas oba trenéři najednou, tentokrát ale přišli postupně a odpovídal každý možná ke škodě zvlášť.

Na Jandačova slova tak reagoval Patrik Augusta o pár minut později: „On nechce brečet a teď brečí, jo? Já se k tomu nechci snižovat. Cítím, že Sparta je nervózní, musí nás porazit gólama na ledě, ale určitě nemají větší srdce než my a nejsou bojovnější. Jestli budou vytahovat tyhle věci, to je jejich boj.“ reagoval Augusta.

Své k utkání řekne i Disciplinární komise. Zda a jaké připadně tresty vynese, se odhadnout nedá. Ale to, že i v pátém čtvrtfinále to mezi Spartou a Libercem bude jiskřit na ledě i na lavičkách, je takřka jisté. Hrát se bude v pondělí od 19 hodin v Praze.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme