Třinečtí zvítězili na ledě Pardubic a usadili se na čele extraligy, Kometa nasázela Zlínu devět gólů

Hokejisté Třince zvítězili v zápase 46. kola Tipsport extraligy v Pardubicích 6:2 a v čele soutěže vystřídali Spartu, která doma nečekaně podlehla Olomouci 0:3. Slezané vyhráli desátý z posledních jedenácti zápasů, dvěma góly k tomu pomohli útočník Miloš Roman a obránce Martin Gernát. Pražané dnes nezvládli duel s Olomoucí, poprvé v sezoně se střelecky neprosadili a po porážce klesli v tabulce o bod za Třinec, který má navíc utkání k dobru.

Tento článek je více než rok starý.

Pardubice (Aktualizováno: 21:37 19. 2. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Matěj Stránský z Třince se raduje z branky svého týmu.

Matěj Stránský z Třince se raduje z branky svého týmu. | Foto: Josef Vostárek | Zdroj: ČTK

Třetí je stále Mladá Boleslav, která doma prohrála s Vítkovicemi 1:2 a po třetím nezdaru proti ostravskému celku ztratila náskok na své nejbližší pronásledovatele.

Z 0:2 na 3:2. V souboji o první místo v extralize vyhrála Sparta, zápas s Třincem rozhodl Kudrna

Číst článek

Třetí je stále Mladá Boleslav, která doma prohrála s Vítkovicemi 1:2 a po třetím nezdaru proti ostravskému celku ztratila náskok na své nejbližší pronásledovatele.

Hráči Liberce i Hradec Králové totiž vyhráli, oba celky uspěly na kluzištích soupeřů. Liberec vyhrál 5:2 na ledě posledních Českých Budějovic, Hradec Králové 3:2 v Litvínově.

Severočeši ztrácí na Liberec jen bod, Východočeši dva. Liberec má navíc oproti Mladé Boleslavi utkání k dobru.

Čtyřgólový obrat ve druhé třetině pomohl Karlovým Varům k výhře v západočeském derby nad Plzní 4:2. Zatímco domácí vyhráli potřetí v řadě, hosté mají na kontě stejný počet porážek.

Sérii sedmi domácích porážek rázně utnula Kometa Brno, která deklasovala Zlín 9:3. Hostům se tak ještě více vzdálil postup do předkola play off. Sedm kol před koncem základní části ztrácí Zlín na dvanáctou Olomouc 13 bodů.

46. kolo hokejové extraligy:

HC Dynamo Pardubice - HC Oceláři Třinec 2:6 (0:1, 1:4, 1:1)
Branky a nahrávky: 33. Poulíček (Blümel), 60. R. Kousal (Paulovič, J. Mikuš) - 9. M. Roman (M. Adámek, Dravecký), 23. M. Roman (Gernát, O. Kovařčík), 25. Marcinko (Rodewald), 34. Rodewald (M. Kovařčík), 37. Gernát (M. Stránský), 47. Gernát (P. Vrána). Rozhodčí: Hejduk, Kika - Ondráček, Špůr. Vyloučení: 6:6, navíc A. Kosticyn (Pardubice) 10 min. Využití: 1:2. V oslabení: 1:0. Bez diváků.

🏒 Takhle vypadají všechny dnešní výsledky #TELH 👇

20:37 – 19. 02. 2021

2 27

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme