Hronek zaznamenal v NHL proti Torontu čtyři body, Detroit přesto padl. Skórovali Kaše a Kämpf

Hokejový obránce Filip Hronek si připsal poprvé v kariéře v NHL čtyři body, gólem a třemi asistence ale neodvrátil porážku Detroitu 7:10 s Torontem. V dresu kanadského klubu zazářil Mitchel Marner šesti body (4+2) a na výhře se podíleli Ondřej Kaše s Davidem Kämpfem shodnou bilancí jednoho gólu a jedné přihrávky. Do branky vítězů se postavil za stavu 7:5 Petr Mrázek a inkasoval dvakrát z osmi střel.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Filip Hronek se raduje se svými spoluhráči

Filip Hronek se raduje se svými spoluhráči | Zdroj: Reuters

Hronek nastupuje v NHL ve čtvrté sezoně a před utkáním s Torontem zažil v soutěži dva tříbodové večery, ve kterých si loni proti Carolině a v prosinci 2019 proti Winnipegu připsal shodně gól a dvě přihrávky. Český bek zaznamenal poprvé i tři asistence v jednom zápase NHL.

Hronek se zapsal v duelu s Torontem poprvé do statistik v jedenácté minutě za stavu 0:2. Zbývající tři body přidal na začátku poslední třetiny, v níž měl prsty ve snížení z 2:7 na 5:7.

Hronek si vylepšil sezonní statistiky na 5+23 a v produktivitě obránců je ve třetí desítce.

Sestřih ze zápasu Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs:

Výsledky NHL:
Florida - Edmonton 3:4, Philadelphia - Washington 2:1, Pittsburgh - NY Rangers 1:0, Ottawa - Montreal 1:2, Detroit - Toronto 7:10, Nashville - Tampa Bay 2:3 (hráno na Nissan Stadium v Nashvillu), Los Angeles - NY Islanders 5:2, Vegas - Colorado 2:3, San Jose - Boston 1:3, Calgary - Minnesota 7:3.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme