Hronek připravil dva góly, Vrána jeden, ale Detroit prohrál v Ottawě. Gólman Vejmelka slavil výhru

Dvě asistence Filipa Hronka a jedna nahrávka Jakuba Vrány nepomohly odvrátit prohru Detroitu 2:5 v Ottawě. Brankář Karel Vejmelka devětadvaceti zásahy přispěl k výhře Arizony 3:2 v prodloužení na ledě Chicaga. Zápas s Minnesotou nevyšel Vítkovi Vaněčkovi, jenž inkasoval čtyři góly z osmnácti střel a neodvrátil prohru 1:5.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Filip Hronek v zápase proti New York Rangers

Filip Hronek v zápase proti New York Rangers | Zdroj: Reuters

Vrána s Hronkem u první branky zápasu Red Wings proti Senators pomohli udržet puk v útočném pásmu, první jmenovaný ho postrčil k Michaelu Rasmussenovi a ten otevřel skóre duelu.

Gudas gólem bruslí pomohl Floridě k výhře 7:6. Palát asistoval, Tampa ale nezvládla nájezdy

Číst článek

Senators třemi brankami otočili vývoj zápasu, hostující Detroit se ale v 53. minutě dokázal dostat na dostřel.

Hronek zavezl puk do útočného pásma, našel rozjetého Dylana Larkina a ten bekhendovým blafákem snížil na 2:3. Závěrečný risk bez brankáře hokejistům Red Wings nevyšel, inkasovali dvě branky a v Ottawě prohráli 2:5. Hattrickem domácím pomohl k výhře Josh Norris.

Sestřih ze zápasu Ottawa Senators - Detroit Red Wings:

Vejmelka odčinil svůj výkon ze zápasu s Anaheimem, ve kterém nevydržel v brance Coyotes ani deset minut, a devětadvaceti zásahy na ledě Chicaga pomohl k výhře 3:2 v prodloužení.

Arizona i díky příspěvku českého brankáře vyhrála druhý z posledních tří duelů, Chicago naopak na vítězství čeká již pět zápasů.

Zápas na ledě Minnesoty nevyšel Vaněčkovi, jenž inkasoval dva góly v prvních dvou minutách. Wild ve zbytku zápasu překonali českého brankáře ještě dvakrát, přidali gól do prázdné branky a došli si pro pohodlnou výhru 5:1. Vaněček zakončil zápas s úspěšností zásahů nedosahující ani 78 procent.

Výsledky NHL:
Buffalo - Florida 3:5, Ottawa - Detroit 5:2, New Jersey - NY Islanders 3:4, Vancouver - Vegas 2:3 v prodl., Seattle - Dallas 4:1, NY Rangers - Philadelphia 3:4 po sam. nájezdech, Washington - Minnesota 1:5, Anaheim - Edmonton 1:6, Chicago - Arizona 2:3 v prodl.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme