Hanzal pomohl Dallasu k bodu, Noskova asistence nezabránila debaklu Vegas

Hokejista Martin Hanzal si v nočním zápase NHL připsal jednu asistenci. Dallasu to ale stačilo pouze na bod, Floridě podlehl 3:4 po nájezdech. Tomáš Nosek asistoval u jednoho z gólů Vegas při prohře 2:8 v Edmontonu

Tento článek je více než rok starý.

Florida/USA Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Hanzal

Martin Hanzal | Foto: Jerome Miron-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Martin Hanzal získal svůj třetí bod v sezoně, na kontě má branku a dvě asistence. Tu druhou přidal na Floridě, když ve 33. minutě zápasu s Panthers vyhrál vhazování. Puk se přes Spezzu dostal na Remi Elieho, který bekhendem dokonal první obrat v zápase.

Jágr asistoval, Frolík potvrdil výhru. Calgary porazilo St. Louis

Číst článek

Dallas v té chvíli vedl 3:2, i když v první třetině o dvě branky prohrával. Přesto dva body ze zápasu bere domácí Florida. Velkou zásluhu na tom má Aleksander Barkov, který ve třetí třetině vyrovnal a prosadil se i při nájezdech, ty v poslední sérii rozhodl Vincent Trocheck.

Tomáš Nosek z Las Vegas dojel ve 35. minutě v Edmontonu puk nahozený za branku a uvolnil Pierra-Edouarda Bellemarea, který v tu chvíli snižoval na 1:4. Olejáři ale nepřipustili dramatickou zápletku. V úvodu třetí třetiny se dvakrát během pěti minut prosadil Connor McDavid a nasměroval Edmonton k vysokému vítězství 8:2.

Minnesota našla recept na útočný hokej Philadelphie Flyers. Ve druhém zápase během čtyř dnů udržel gólman Dubnyk čisté konto, tentokrát při domácí výhře 3:0.

Gólman Wild si proti Voráčkovi a spol. během dvou večerů připsal 62 zákroků a celkem drží neprůstřelnost už 195 minut a pět sekund, což je nový klubový rekord.

NHL:

Pittsburgh - Buffalo 5:4 v prodl., Montreal - Columbus 1:2 v prodl., Florida - Dallas 4:3 po sam. nájezdech, Minnesota - Philadelphia 3:0, Winnipeg - Arizona 4:1, Edmonton - Vegas 8:2, Nashville - Washington 6:3 a Los Angeles - Vancouver 2:3.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme