‚Prodám rolbu, rychlé jednání sleva.‘ Extraligový duel v Karlových Varech odložili, klub vtipně reagoval

Nedělní zápas 4. kola hokejové extraligy mezi domácími Karlovými Vary a Olomoucí byl po potížích s rolbou odložen kvůli nezpůsobilé hrací ploše.

Tento článek je více než rok starý.

Karlovy Vary Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Po technické poruše rolby, která zůstala před začátkem utkání dlouho nehybně na ledě KV Areny uprostřed kluziště, bylo nejprve posunuto úvodní buly duelu, jenž měl původně začít již v 15.30.

Rolbu sice pořadatelé z ledové plochy odtlačili, jenže ani po takřka hodině a půl se jim nepodařilo připravit led ke hře. Hlasatel proto oznámil, že po dohodě obou klubů bude utkání kvůli bezpečnosti hráčů odloženo.

Vedení karlovarského hokejového klubu průběh oprav dokumentovalo na sociálních sítích, přičemž nejvetší ohlas vzbudil příspěvěk v podobě inzerátu na prodej rolby.

VIP pro fanoušky

Hanáci, kteří jeli na západ Čech přes 400 kilometrů v roli extraligového lídra a v nové sezoně jako jediní ještě neztratili ani bod, tak zatím neměli možnost hájit vedení v tabulce.

Náhradní termín utkání nebyl ještě oznámen. Vedení olomouckého hokeje následně oznámilo, že všem fanouškům, kteří měli na nedělní utkání v Karlových Varech platnou vstupenku, poskytne VIP vstupenku na úterní zápas proti Pardubicím.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme