Hokejový útočník Vladimír Růžička mladší opouští po jediné sezoně Spartu

Po jediné sezoně opouští hokejovou Spartu útočník Vladimír Růžička. Podle klubového webu se vedení pražského celku dohodlo s jednatřicetiletým hráčem na ukončení smlouvy.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Růžička mladší.

Vladimír Růžička mladší. | Zdroj: Iveta Lhotská / MAFRA / Profimedia

Syn bývalého reprezentačního trenéra Vladimíra Růžičky odehrál ve sparťanském dresu 39 zápasů a zaznamenal 26 bodů za deset gólů a 16 asistencí. V předčasně ukončeném ročníku mu patřilo sedmé místo v týmové produktivitě.

„V sezoně se těžko dostával přes další centry do prvních dvou formací, do kterých by se v jiných týmech bez problému probojoval,“ konstatovala generální ředitelka Sparty Barbora Snopková Haberová.

Růžička v extralize odehrál celkem 644 zápasů a v roce 2008 získal titul s mateřskou Slavií, v jejíchž barvách zasáhl do devíti sezon. Před loňským příchodem do Sparty strávil pět ročníků v Chomutově.

Spartu opouští jako druhý útočník v krátké době, v týdnu klub oznámil odchod čtvrtého nejproduktivnějšího hráče týmu Jiřího Smejkala.

👋 | Útočník VLADIMÍR RŮŽIČKA nebude v našem klubu pokračovat. Děkujeme za všechno, Vláďo!
📰 Více na webu: bit.ly/RuzickaKonec
#hcsparta

17:03 – 25. 04. 2020

1 28

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme