Hertl dorovnal třígólové manko, Sharks přesto prohráli

Hokejový útočník Tomáš Hertl dal svůj sedmý gól v sezoně a v zápase proti Minnesotě přidal i asistenci. San Jose Sharks díky němu získali bod, ale prohráli 3:4 v prodloužení.

San José Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Hertl

Tomáš Hertl dal sedmý gól v sezoně | Foto: Kelley L Cox-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Minnesota vedla v San José po 25. minutách zápasu v San Jose už 3:0, hlavní postavou zápasu byl do té chvíle Eric Staal, který dal dva góly. Domácí žraloci se ale nevzdali. Hlavní roli při stahování náskoku hrál bek Brent Burns, příliš pozadu nezůstal ani Tomáš Hertl.

Čechům se v sobotním programu NHL dařilo. Pastrňák bodoval poosmé v řadě, Simon dvakrát asistoval

Číst článek

V poslední minutě druhé třetiny rozjel český útočník u brankoviště akci, kterou Burns zakončil od modré čáry a připravil gólmana Wild Stalocka o čisté konto. Podruhé obránce Sharks skóroval v úvodu třetí části a snížil na 2:3.

Vyrovnání si vzal na starosti Tomáš Hertl, který byl v pravý čas na správném místě, aby dal lehký gól. Po střele DeMela vypadl Stalockovi puk přímo na Hertlovu hůl. Zatímco brankář odklouzal mimo klec, pražský rodák dal svůj sedmý gól v sezoně a vyrovnal, zajistil tak Sharks bod.

Obrat ale žraloci nedotáhli, po třech minutách prodloužení rozhodl o druhém bodu pro Minnesotu Nino Niederreiter.

NHL:
Chicago - Arizona 3:1, San Jose - Minnesota 3:4 v prodl., Toronto - Edmonton 1:0, St. Louis - Buffalo 3:2 v prodl.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme