Restart Libora Hudáčka. ‚Chci minimálně bod na zápas,‘ říká posila Liberce před startem extraligy

Manažeři hokejových týmů dělali všechno pro to, aby co nejlépe vylepšili soupisky svých mužstev. V Liberci věří, že se v tomhle ohledu zadařilo. Bílé Tygry posílil útočník Libor Hudáček.

Liberec Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Libor Hudáček během týmového focení

Libor Hudáček během týmového focení | Foto: Ondřej Hájek | Zdroj: ČTK

Před týmovým focením strávil před zrcadlem jen minimum času, ale než začal cvakat fotoaparát, posadil se Libor Hudáček dolů, do první řady mezi největší opory týmu.

Z dresu do obleku. Jaroslav Bednář nastoupil do ‚práce snů‘, shání hráče pro Hradec

Číst článek

„Chtěl bych mít minimálně bod na zápas,“ troufá si slovenská posila Bílých Tygrů. S takovými čísly by byl třeba v předminulé sezoně nejproduktivnějším hokejistou soutěže.

„Chci se tu ještě odpíchnout a jít někam do světa. Poslední sezonu jsem měl kvůli zranění slabší, ale nemyslím si, že výkony by šly dolů,“ říká Libor Hudáček.

Poslední rok nebyl zrovna pohádkový - stěhování z Örebra do Färjestadu, vyhazov kvůli likvidačnímu zákroku na soupeře, vlastní zranění a taky nečekaná absence na olympijských hrách. Tu jinak dlouholetý reprezentant prý skoro obrečel.

S příchodem do Liberce nebude blíž jen domovu, ale prý taky národnímu týmu. „Hodně hráčů v repre je z české extraligy. Máme mistrovství světa a chtěl bych tam být znova. Teď jsem chyběl, ale to už nechci rozebírat,“ neotáčí se za minulostí Libor Hudáček.

Bílé Tygry i s Liborem Hudáčkem čeká před začátkem extraligy ještě čtvrteční generálka s Chomutovem, do nového ročníku nejvyšší soutěže vstoupí příští pátek v Plzni.

David Nyč Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme