Hokejisté národního týmu zahájili Švédské hry prohrou, nestačili na domácí výběr

Čeští hokejisté podlehli při vstupu do Švédských her v Malmö domácí reprezentaci 2:3 v prodloužení a ve třetím souboji se Švédy v sezoně poprvé ztratili body.

Malmö (Švédsko) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zklamaní hokejisté českého národního týmu

Zklamaní hokejisté českého národního týmu | Zdroj: Reuters

V tabulce Euro Hockey Tour po čtvrté prohře ze sedmi utkání ztrácí tým kouče Filip Pešána na vedoucí Rusko už devět bodů a nově třetí Švédové se na něj dotáhli na rozdíl tří bodů. V sobotu se Češi utkají v poledne s Finskem.

Hokejové mistrovství světa proběhne celé v Lotyšsku, obě skupiny se budou hrát v Rize

Číst článek

Do vedení se sice dostali v šesté minutě v přesilové hře díky premiérové brance Jiřího Smejkala v reprezentaci Češi, ale ještě v první třetině vyrovnal v početní výhodě obránce Nils Lundkvist a v 36. minutě otočil stav Pontus Holmberg.

Ve 46. minutě vyrovnal v přesilovce Radan Lenc, ale v čase 62:08 rozhodl z úniku bek Albert Johansson.

Z rozhodující branky se nakonec radují hráči @Tre Kronor, kteří nás porazili poprvé v této sezóně. Děkujeme za podporu 🦁💪
#CZEvSWE #narodnitym #jakolev 🇨🇿🆚🇸🇪

21:29 – 11. 02. 2021

1 28

Švédské hokejové hry v Malmö, součást Euro Hockey Tour:

Švédsko - ČR 3:2 v prodl. (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
Branky a nahrávky: 17. N. Lundkvist (J. Persson, E. Pettersson), 36. Holmberg (Berggren, E. Pettersson), 63. A. Johansson (Holmberg) - 6. Smejkal (Tomášek, Moravčík), 46. Lenc (M. Stránský, M. Špaček). Rozhodčí: Björk, Öhlund - D. Persson, Lundgren (všichni Švéd.). Vyloučení: 5:4. Využití: 1:2. Bez diváků.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme