Do karantény jdou i hokejisté Zlína, poslední tým tabulky se potýká s nákazou koronavirem

Hokejisté Zlína jdou kvůli nákaze několika hráčů koronavirem do karantény a nebudou hrát v úterý ve 43. kole extraligy v Plzni. Poslední tým tabulky to oznámil v tiskové zprávě.

Zlín (Aktualizováno: 15:36 16. 1. 2022) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín

Hokejisté týmu PSG Berani Zlín | Zdroj: Profimedia

„Extraligový tým PSG Berani Zlín jde z důvodu nákazy onemocněním COVID-19 u několika hráčů do karantény. Zápas 43. kola Tipsport extraligy 2021/22 s HC Škoda Plzeň (úterý 18. ledna na ledě soupeře) je odložen a budeme jednat o náhradním termínu,“ uvedl Zlín, jenž se má v pátek střetnout s pražskou Spartou.

Nečas oslavil narozeniny v NHL gólem, trefili se i Chytil a Kubalík. Gólman Vaněček vychytal nulu

Číst článek

Beranům už dříve odpadl na dnešek plánovaný duel 42. kola proti Mladé Boleslavi kvůli covidu-19 v kádru Bruslařského klubu, která má odloženy celkem tři zápasy.

V karanténě jsou aktuálně z extraligových týmů i České Budějovice. Tři zápasy měl odložen také mistrovský Třinec, jenž se vrátil do hry v pátečním duelu právě proti Zlínu.

Koronavirus výrazně zasahuje i do programu druhé nejvyšší soutěže. Kvůli výskytu covidu-19 v mužstvech první ligy se v pondělí odehrají jen dva ze sedmi plánovaných zápasů 38. kola. Po Vsetínu, Ústí nad Labem, Šumperku a Sokolovu dnes do karantény musely také Přerov a Třebíč.

bac, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme