Liberec uspěl na závěr základní části na ledě Vítkovic a je ve čtvrtfinále, Plzeň musí do předkola

Hokejisté Liberce výhrou 4:1 ve Vítkovicích v závěrečném 52. kole základní části extraligy uhájili před Plzní čtvrté místo a zajistili si účast ve čtvrtfinále. Západočechům nepomohla ani výhra 9:1 s Olomoucí. Vítěz základní části Sparta podlehla 2:3 Mladé Boleslavi. Třinec uspěl 4:0 v Českých Budějovicích, Zlín si poradil 3:0 s Litvínovem. Pardubice vyhrály na ledě Komety Brno 5:2, Hradec Králové zvítězil 6:1 v Karlových Varech.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zleva Jan Šír z Liberce, brankář Miroslav Svoboda z Vítkovic a Patrik Koch z Vítkovic

Zleva Jan Šír z Liberce, brankář Miroslav Svoboda z Vítkovic a Patrik Koch z Vítkovic | Foto: Jaroslav Ožana | Zdroj: ČTK

Hokejová Tipsport extraliga - závěrečné 52. kolo základní části:
Brno - Pardubice 2:5 (1:1, 1:3, 0:1), České Budějovice - Třinec 0:4 (0:2, 0:0, 0:2), Karlovy Vary - Hradec Králové 1:6 (1:2, 0:2, 0:2), Plzeň - Olomouc 9:1 (2:0, 5:1, 2:0), Sparta Praha - Mladá Boleslav 2:3 (1:1, 1:1, 0:1), Vítkovice - Liberec 1:4 (1:3, 0:0, 0:1), Zlín - Litvínov 3:0 (1:0, 1:0, 1:0).

V předkole play-off hokejové extraligy se utkají Plzeň s Olomoucí, Hradec Králové s Litvínovem, Pardubice s Karlovými Vary a Vítkovice s Kometou Brno. Série odstartují ve středu a hrají se na tři vítězné zápasy. Určí čtvrtfinálové soupeře pro vítěze základní části pražskou Spartu, druhý Třinec, třetí Mladou Boleslav a čtvrtý Liberec.

Předkolo skončí nejdříve v sobotu a nejpozději v úterý 14. března. Čtvrtfinále, od kterého se hraje už na čtyři vítězství, odstartuje ve čtvrtek 18. března a vyvrcholí nejpozději ve středu 31. března.

Semifinále začne v sobotu 3. dubna a o finalistech se rozhodne nejpozději ve čtvrtek 15. dubna. Boj o titul startuje v neděli 18. dubna a nový šampion bude korunován nejdříve v pátek 23. dubna a nejpozději týden nato.

Předkolo play-off

  • HC Škoda Plzeň - HC Olomouc,
  • Mountfield Hradec Králové - HC Verva Litvínov,
  • HC Dynamo Pardubice - HC Energie Karlovy Vary,
  • HC Vítkovice Ridera - HC Kometa Brno.

Hrací dny: středa 10. března, čtvrtek 11. března, sobota 13. března, neděle 14. března, úterý 16. března.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme