Razýmovi premiéra na lavičce hokejových Pardubic nevyšla, Boleslav se výhrou posunula na třetí místo

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili v předehrávce 27. kola extraligy Pardubice 4:1 a uspěli v sedmém zápase proti Dynamu v řadě. Neúspěšnou premiéru na střídačce Východočechů zažil nový hlavní trenér Milan Razým. Dvěma góly se na výhře Bruslařského klubu podílel David Šťastný, Středočeši ukončili sérii tří nezdarů a posunuli se na třetí místo tabulky.

Tento článek je více než rok starý.

Mladá Boleslav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání hokejové extraligy mezi Mladou Boleslaví a Pardubicemi

Utkání hokejové extraligy mezi Mladou Boleslaví a Pardubicemi | Foto: Vít Černý | Zdroj: ČTK

Do první šance se dostal již ve druhé minutě hostující Kusý, na úvodní gól ale museli diváci čekat až do 14. minuty. A k radosti většiny z nich se po Pláškově přihrávce prosadil Šťastný. Blízko druhé branky domácích byl Jeglič, ani nadvakrát ale nedokázal překonat Kacetla.

Kometa Brno překvapila mistrovský Třinec. Zaťovič přispěl k výhře 4:1 dvěma góly a asistencí

Číst článek

V úvodu druhé třetiny měli více ze hry i díky přesilové hře Středočeši, vedení ale nezvýšili a naopak sami v oslabení inkasovali. Kindlovu vydařenou individuální akci zakončil Vlach.

Nerozhodný stav ale trval jen tři minuty. Krátce po začátku druhé poloviny utkání našel Najman zpoza branky volného Kurku, který se trefil přesně do horního rohu branky, a domácí opět vedli.

Ve 35. minutě zvýšil Pláněk, jenž nahazoval puk zpoza branky před Kacetla a od brusle jednoho z pardubických hráčů se kotouč odrazil za záda bezmocného pardubického gólmana.

Dynamo před změnou trenéra dvakrát za sebou vyhrálo, třetí tříbodový zisk v řadě ale nepřidalo. Ve 45. minutě dal čtvrtý gól domácích Šťastný a Středočeši v klidu dovedli zápas do vítězného konce. Z trestného střílení mohl přidat další branku Jeglič, ale zamířil mimo. Pardubice venku prohrály pátý zápas v řadě.

Předehrávka 27. kola hokejové extraligy:
BK Mladá Boleslav - HC Dynamo Pardubice 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 14. Šťastný (Pláněk, Skalický), 31. Kurka (Najman, Flynn), 35. Pláněk, 45. Šťastný (Skalický) - 28. R. Vlach (D. Kindl, Eklund). Rozhodčí: Horák, Pražák - Frodl, Komárek. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:1. Diváci: 2732.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme