V Třinci Jágra neviděli, ale slavili. ‚Pořád to není stoprocentní,‘ říká o jeho zranění trenér Kladna

Jen reklama na jeho firmu připomínala ve středu na mantinelu třineckého stadionu patrně nejlepšího českého hokejistu všech dob. Jaromír Jágr ani podruhé v sezoně v Třinci nenastoupil. Do zápasu, který jeho tým nakonec těsně prohrál, nezasáhl kvůli zranění.

Tento článek je více než rok starý.

Třinec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér David Čermák

Trenér David Čermák | Zdroj: Profimedia

Jaromír Jágr se ani podruhé v sezoně nepředstavil na třineckém ledě. Stejně jako v prvním kole extraligy nepustilo kladenskou legendu na led zranění.

Přehrát

00:00 / 00:00

Trenér Kladna David Hovorka zatím neví, kdy se Jaromír Jágr vrátí do hry

Nedělali si z nepřítomnosti Jágra třinečtí fanoušci větší vrásky. Přitom v loňské sezoně měl Jágr v Třinci vyřízený střídavý start, ale ani na ten nedošlo. Návrat Jaromíra Jágra na led nejspíš není moc blízko. Trenér David Čermák Radiožurnálu prozradil nepříliš povzbudivé informace.

„Jaromír má trochu divné zranění. Má zraněné tříslo a říká, že ho to tahá v místech, kde to nikdy necítil. Na led sice chodí, připravuje se, ale není to stoprocentní.“

Není to stoprocentní

„Trénuje, ale zatím postižené místo nemůže tolik zatížit, jak by potřeboval v zápase. Chodí na led i s týmem, ale nejede v plném režimu,“ dodal Čermák.

Kromě Jágra chyběli v Třinci i další elitní útočníci Valský, Stach a Réway. Naopak poprvé nastoupila slovenská posila Marek Hovorka.

„Až se vrátí, tak budu mít těžký boj o místo. Ale konec legrace, samozřejmě takový hráč určitě týmu chybí,“ doplnil Hovorka.

Třinec nad Kladnem v 27. extraligovém kole zvítězil 2:1 v samostatných nájezdech. Fanoušky Ocelářů tak nakonec Jágrova nepřítomnost tolik nebolela a také Kladno si bez legendy vcelku poradilo.

David Procházka, mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme