Hořavu doplnil ve Spartě Jandač. Hokejový klub sází na spolupráci trenérského tandemu

Hokejový trenér Josef Jandač se vrací na střídačku Sparty. Bývalý kouč národního týmu bude spolupracovat s Miloslavem Hořavou, který klub převzal minulý týden poté, co vedení odvolalo Uweho Kruppa. Klub o tom informoval na svých oficiálních stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Praha (Aktualizováno: 17:47 5. 2. 2020) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Josef Jandač

Josef Jandač | Zdroj: Profimedia

Hořava převzal Spartu místo odvolaného Kruppa minulý týden v sobotu a vybojoval s ní výhry nad Brnem a Vítkovicemi. Spolu s ním mužstvo koučovali prozatímně sportovní ředitel Petr Ton a sportovní manažer Jaroslav Hlinka. Tým pod jejich vedením přerušil sérii šesti porážek.

Léčba Hořavou hokejové Spartě svědčí. Pražané porazili Vítkovice 4:2 a vyhráli druhé utkání po sobě

Číst článek

Pražané jsou v tabulce na druhém místě se ztrátou šesti bodů na Liberec. Lídr tabulky má oproti Spartě tři zápasy k dobru stejně jako její nejbližší pronásledovatelé Plzeň a Třinec.

„Podařilo se nám dát dohromady opravdu silný trenérský tandem založený na obrovském vzájemném respektu. Pan Jandač prostředí Sparty dobře zná, má za sebou zkušenosti ze zahraničí i národního týmu. Věřím, že bude vhodně doplňovat pana Hořavu a společně dotáhnou náš tým na nejvyšší příčky, na které od začátku sezony cílíme,“ uvedla generální manažerka klubu Barbora Snopková Haberová na webu Sparty.

Jednapadesátiletý Jandač působil ve Spartě s krátkou přestávkou v letech 2011 až 2016. Následně vedl dvě sezony reprezentaci a v minulém ročníku Magnitogorsk v KHL. Na začátku této sezony byl ze střídačky Metallurgu odvolán.

ℹ️ | Nové trenérské duo Sparty bude ve složení Miloslav Hořava – Josef Jandač. Svého nového a rovnocenného kolegu do trenérského týmu si vybral nedávno jmenovaný trenér Miloslav Hořava.
📰 | Více informací na webu: bit.ly/TandemHoravaJa…

16:31 – 05. 02. 2020

3 71

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme