Hokejista Erat může nastoupit už v prvním zápase proti Hradci. Výkonný výbor mu snížil trest

Výkonný výbor hokejového svazu snížil Martinu Eratovi z Komety Brno trest zastavení činnosti za faul z šesti na pět zápasů. Sedmatřicetiletý brněnský útočník tak může nastoupit už v prvním duelu čtvrtfinálové série v Hradci Králové, který je na programu v pondělí.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Erat

Brněnský hokejista Martin Erat | Foto: Václav Šálek | Zdroj: ČTK

Svaz informaci uvedl v tiskové zprávě.

Martin Erat si šest zápasů nezahraje. Disciplinární komise potrestala faul na Tomáše Havránka

Číst článek

Disciplinární komise extraligy udělila na konci února Eratovi šestizápasový trest za zákrok na Tomáše Havránka z Karlových Varů v utkání 47. kola. Karlovarský útočník si ze střetu odnesl otřes mozku a zlomený nos a skončil v nemocnici.

Erat, účastník čtyř mistrovství světa a stejného počtu olympijských turnajů, který sehrál přes 900 utkání v NHL, se následně proti výši trestu odvolal k výkonnému výboru svazu. „V hlasování per rollam rozhodl (výbor) tak, že trest nepodmíněného zastavení činnosti snížil z šesti na pět soutěžních utkání. Martin Erat bude moci nastoupit již v prvním utkání čtvrtfinále play off,“ uvedl mluvčí svazu Zdeněk Zikmund.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme