Zlín se rozloučil s generálním manažerem. Hosták podle vedení hokejového klubu nenaplnil cíle

Martin Hosták končí po třech sezonách v pozici generálního manažera a jednatele extraligového hokejového celku Berani Zlín. Klub oznámil ve společné tiskové zprávě s městem Zlín, které je jeho spoluvlastníkem, že Hosták odchází po vzájemné dohodě. Jako důvod k ukončení spolupráce k poslednímu červenci ale zároveň uvedl manažerské chyby a nenaplnění cílů. Berani za Hostákova působení nepřekročili hranici předkola play off.

Tento článek je více než rok starý.

Zlín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Hosták

Martin Hosták | Foto: HC Berani Zlín | Zdroj: www.hokej.zlin.cz

Jako důvod k ukončení spolupráce k poslednímu červenci ale zároveň uvedl manažerské chyby a nenaplnění cílů. Berani za Hostákova působení nepřekročili hranici předkola play off.

‚Uděláme všechno pro to, aby se hrálo.‘ Řezníček řeší, co s pohárovou soutěží, dva týmy mají nakažené

Číst článek

„Martinu Hostákovi chci poděkovat za ekonomickou stabilizaci klubu po jeho příchodu a spolupráci, která bohužel nedopadla podle našich představ. I přes jednotlivá manažerská pochybení odvedl ve Zlíně kus práce na pozici, která je komplikovaná v každém klubu,“ uvedl prezident klubu a primátor města Jiří Korec.

Dvaapadesátiletý Hosták nastoupil do funkce v červnu 2017. Podle názoru spolumajitelů se ale za dobu jeho působení nepodařilo naplnit vize, s kterými přišel.

Navíc se zhoršovaly i personální vztahy uvnitř organizace, nešťastná pak byla jeho kandidatura do Výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje za Ústí nad Labem bez vědomí majitelů, uvedl klub.

Martin Hosták skončil na pozici generálního manažera. Děkujeme za odvedenou práci

hokej.zlin.cz/clanek.asp?id=…

16:56 – 28. 07. 2020

1 5

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme