Po návratu z reprezentace s pozitivním testem. Tři členové hokejové dvacítky mají koronavirus

Tři nejmenovaní členové české hokejové reprezentace do 20 let měli po návratu do klubů z úspěšného přípravného trojutkání se Slovenskem pozitivní test na koronavirus. V úterý o tom informoval tiskový mluvčí svazu Zdeněk Zikmund.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká hokejová reprezentace do 20 let.

Archivní fotka české hokejové reprezentace do 20 let | Foto: SIMON HASTEGÅRD | Zdroj: Reuters

„Tři členové týmu, který odehrál trojutkání v Brně, nám dnes oznámili, že výsledky testů na nemoc covid-19, jimž se podrobili po návratu do klubů, byly pozitivní,“ řekl Zikmund.

‚Všichni jsme se těšili.‘ Junioři v prvním utkání v Česku od konce sezony porazili Slováky

Číst článek

„Nebudeme jmenovat, o koho přesně se jedná, ale neprodleně jsme informovali všechny hráče a členy realizačního týmu, stejně tak jejich kluby a také rozhodčí a slovenskou stranu. S tím, že další postup bude standardní podle obecně platných nařízení,“ doplnil Zikmund.

Čeští junioři odehráli od pátku do pondělí v Brně proti Slovákům tři zápasy a ve všech dokázali zvítězit. Byl to první test reprezentačního výběru hráčů do 20 let pod vedením nového trenéra Karla Mlejnka, bývalého asistenta na střídačce reprezentačního A-týmu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme