Další vydařené Pastrňákovo vystoupení. Ke čtyřem bodům proti Ottawě mu pomohla i vydatná snídaně

Hokejista David Pastrňák získal čtyři kanadské body z utkání NHL. Boston vyhrál nad Ottawou 6:3 a český útočník dva góly dal a na dva přihrál. A pomohlo mu k tomu i pořádné předzápasové posilnění.

Boston Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák.

David Pastrňák. | Foto: Winslow Townson | Zdroj: ČTK/AP

Davidu Pastrňákovi zřejmě pomohla k povedenému výkonu v domácím utkání proti Ottawě vydatná snídaně nebo možná spíš svačina. Zápas se hrál už od 13 hodin tamního času, Pastrňák si nejprve v úvodní třetině připsal obě asistence a v té poslední dal oba góly.

Dva góly, dvě asistence. Pastrňák čtyřmi body pomohl Bostonu porazit Ottawu

Číst článek

„Dal jsem si docela dobrou snídani. Měl jsem palačinky a vajíčka a cítil jsem se pak o něco těžší, tak jsem se víc tlačil do brány. Možná bychom měli každý zápas hrát od jedné hodiny odpoledne,“ usmíval se v rozhovoru pro klubový web Pastrňák.

Navzdory čtyřem kanadským bodům byl ale Pastrňák až druhou hvězdou zápasu za svým spoluhráčem z útoku Patricem Bergeronem. Tato ikona Bostonu dala hattrick a i Pastrňák přiznal, že spolupráce s Bergeronem se mu hodně líbí, protože se od něj má co učit.

„Mojí největší slabinou je hra v obranném pásmu. Hodně mi pomáhá, když hraju s někým, jako je Bergeron, protože se pak i v naší třetině cítím mnohem lépe s pukem a dokážu správně řešit tyhle situace. Samozřejmě přijdou nějaké chyby, ale zatím jsem s tím spokojený,“ říkal po zápase český útočník..

Bodový zisk proti Ottawě není Pastrňákův osobní rekord. Na jaře si český útočník v jediném zápase připsal dokonce šest bodů za hattrick a tři asistence.

rok Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme