Mrázek na úvod angažmá ve Flyers vychytal výhru, Plekanec má gól i asistenci

Hokejový brankář Petr Mrázek poprvé po přestupu z Detroitu nastoupil do branky Philadelphie Flyers a rovnou se stal druhou hvězdou zápasu při výhře 2:1. Na vítězství Montrealu na Rangers se výrazně podílel Tomáš Plekanec.

Philadelphie/USA Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Mrázek a Jakub Voráček

Petr Mrázek a Jakub Voráček | Foto: AP/Derik Hamilton | Zdroj: ČTK

Kvůli zranění brankářské dvojice Neuvirth, Elliot vedení Flyers narychlo shánělo brankáře, v pondělí přivedlo z Detroitu Petra Mrázka, ten začal v New Yorku při výhře nad Rangers na lavičce, v dalším zápase už se fanouškům Flyers představil v brance proti Columbusu a vychytal výhru 2:1.

Petr Mrázek se stěhuje. Detroit vyměnil českého brankáře do Philadelphie

Číst článek

Při své premiéře v novém působišti si připsal 19 úspěšných zákroků, nejvíc práce měl ve druhé třetině, kdy na něj šlo hned čtrnáct střel. Za svá záda pustil jen zakončení Panarina, který poslal Blue Jackets do vedení.

Po druhé přestávce ale Giroux a Patrick otočili zápas a Flyers vyhráli sedmý zápas z posledních osmi zápasů. Petr Mrázek byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu za Claudem Girouxem.

Tomáš Plekanec z Montrealu zažil čtvrtý dvoubodový večer v sezoně. Proti NY Rangers si připsal gól a asistenci. Šestou branku v ročníku vstřelil v sedmé minutě, když doklepl za gólmana Georgieva přesný pas od Byrona. V závěrečné power-play Rangers připravil Danaultovi gól na konečných 3:1.

NHL:
Detroit - Buffalo 2:3 v prodl., Florida - Washington 3:2, Montreal - NY Rangers 3:1, Nashville - San Jose 7:1, New Jersey - Minnesota 2:4, Ottawa - Tampa Bay 3:4, Philadelphia - Columbus 2:1, Toronto - NY Islanders 4:3 po sam. nájezdech, Arizona - Calgary 2:5, Edmonton - Colorado 3:2 po prodloužení, Los Angeles - Dallas 0:2.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme