Colorado natáhlo dlouhou sérii výher. Boston schytal debakl od Dallasu, Čechům zápas nevyšel

Hokejisté Colorada v NHL porazili Buffalo 4:1 a vyhráli osmnáctý domácí zápas za sebou. Boston s Davidem Pastrňákem podlehl Dallasu vysoko 1:6. Čeští hokejisté v nedělním programu nebodovali.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nazem Kadri z Colorada

Nazem Kadri z Colorada | Foto: Ron Chenoy | Zdroj: Reuters

Coloradu k prodloužení nejdelší série domácích výher v klubové historii výrazně pomohl Mikko Rantanen, jenž vstřelil gól a přidal asistenci. Finský útočník si připsal třiadvacátý gól v sezoně a potvrdil svou pozici nejlepšího střelce týmu.

Hertl opět skóroval, San Jose to ale stačilo jen na bod. Kämpf se blýskl dvěma asistencemi

Číst článek

Brankář Darcy Kuemper pomohl Avalanche k desáté výhře v řadě třiceti zásahy a byl vyhlášen třetí hvězdou zápasu. Český gólman Pavel Francouz sledoval počínání svých spoluhráčů ze střídačky.

Dallas s Radkem Faksou v sestavě rozhodl o své domácí výhře 6:1 nad Bostonem v první polovině zápasu, ve které vstřelil čtyři branky.

Výhru Stars řídila druhá útočná formace ve složení Denis Gurianov, Tyler Seguin, Jamie Benn, která se podílela na třech trefách. Seguin se prosadil dvakrát a přidal jednu asistenci, Benn zapsal gól a nahrávku a Gurianov připravil dvě branky.

David Pastrňák se přesunul zpět do prvního útoku Bruins, utkání mu ale nevyšlo. Zaznamenal dva záporné body ve statistice plus minus a za více než 18 minut nebodoval.

Neprosadil se ani Tomáš Nosek. Druhý Čech v dresu Bruins odehrál bezmála 13 minut a zapsal jeden záporný bod.

Sestřih zápasu Dallas - Boston

Výsledky NHL

Colorado - Buffalo 4:1, Dallas - Boston 6:1, Carolina - San Jose 2:1, NY Islanders - Minnesota 3:4, NY Rangers - Seattle 3:2, Pittsburgh - Los Angeles 3:4, Montreal - Columbus 3:6.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme