Pastrňák bodoval podesáté v řadě, Boston se dotahuje na čelo NHL

Hokejový útočník David Pastrňák se asistencí podílel na výhře Bostonu 6:1 nad New York Rangers a bodoval v desátém utkání za sebou, z nich devět medvědi vyhráli. Do branky poražených se před polovinou zápasu dostal Ondřej Pavelec.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Spolupráce Davida Pastrňáka s Patrickem Bergeronem táhne Medvědy tabulkou NHL

Spolupráce Davida Pastrňáka s Patrickem Bergeronem táhne Medvědy tabulkou NHL | Foto: Bob DeChiara-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Výtečnou sérií devíti výher z deseti utkání se Boston Bruins dotahují na úplné čelo NHL, na Tampu ztrácí jediný bod a mají odehráno o zápas míň. Útok Medvědů táhne David Pastrňák, který proti trápícím se Rangers bodoval už podesáté v řadě.

Jágr si připsal v Přerově asistenci, jeho Kladno ale prohrálo 1:2

Číst článek

Domácí Rangers sice v Madison Square Garden vedli díky Ricku Nashovi, jenže jeho jmenovec Riley po třech minutách vyrovnal a rozpoutal hostující kanonádu, David Pastrňák v úvodu druhé třetiny připravil puk Bergeronovi a připsal si už 30. asistenci v sezoně.

Už u Bergeronova gólu chyboval švédský brankář Rangers Lundqvist, když ho o chvíli později po sólu přes polovinu hřiště překonal Schaller, přenechal místo v domácí kleci Ondřej Pavelcovi. I toho ale rychle překonal Bergeron a zvyšoval už na 5:1.

Pavelec si ve zbývající polovině zápasu připsal 16 zásahů proti 18 střelám Bruins, kteří vyhráli 6:1. Českému brankáři jednou pomohl i soupeř Pastrňák, který nedokázal uhnout z prázdné klece za překonaným gólmanem.

Ve druhém utkání středečního programu NHL udolalo Toronto doma Nashville 3:2 po samostatných nájezdech, přestože promarnilo dvoubrankový náskok. V obraně vítězů si Roman Polák připsal do statistiky +/- dva kladné body.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme