Hronek skóroval a asistoval, Detroit ale podlehl Coloradu. K výhře nestačila ani Zachova trefa

Hokejový obránce Filip Hronek vsítil v NHL po přihrávce Filipa Zadiny gól a navrch přidal asistenci, ale s Detroitem podlehl v Coloradu 3:7. New Jersey nestačila branka Pavla Zachy a prohrálo na svém ledě s Nashvillem 2:3. V pátečním programu si z českých hráčů ještě připsal asistenci Filip Chytil u rozdílové branky New Yorku Rangers, který vyhrál v Buffalu 2:1.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Filip Hronek

Filip Hronek | Zdroj: Reuters

Detroitu utekl začátek, už v 11. minutě prohrával 0:3. Red Wings snížili na přelomu první a druhé třetiny na 2:3, přičemž u kontaktního gólu asistoval Hronek. Colorado ale kontrovalo v rozmezí 24. až 28 minuty další třígólovou smrští a odskočilo na 6:2.

Hronek se prosadil ještě v prostřední části z přesilové hry, když po pasu Zadiny střílel bez přípravy zpoza levého kruhu. Domácí zpečetili výhru v závěru při power play soupeře a potřetí v řadě skórovali v utkání sedmkrát, dva jejich gól dal Andre Burakovsky. Hronek se Zadinou zaznamenali shodně tři záporné body do statistiky +/-.

Zacha otevřel ve 32. minutě skóre. Na gól mu přihrál Jesper Bratt od zadního mantinelu před branku a český útočník překonal střelou nad lapačku Juuse Sarose, jemuž dělal náhradníka David Rittich.

Nashville otočil ještě ve druhé třetině trefami Romana Josiho a Eeliho Tolvanena a ve 46. minutě zvýšil Jakov Trenin. New Jersey zdramatizovalo zápas v čase 58:55 brankou Jegora Šarangoviče, další tlak domácích ale vyšel naprázdno.

NHL:
Colorado - Detroit 7:3, Washington - Pittsburgh 2:4, Buffalo - NY Rangers 1:2, New Jersey - Nashville 2:3, Arizona - Florida 1:3, Vancouver - Winnipeg 4:3 po sam. nájezdech, Vegas - Philadelphia 3:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme