Nečas se blýskl proti Buffalu třemi body a vyhoupl se v bodování NHL na páté místo

Martin Nečas se podílel v NHL gólem a dvěma asistencemi na výhře hokejistů Caroliny 5:3 nad Buffalem a byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu. Českého hráče předčil pouze Sebastian Aho, který vstřelil tři branky a na jednu nahrál.

Carolina Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Nečas střílí během utkání proti Buffalu.

Martin Nečas střílí během utkání proti Buffalu. | Foto: James Guillory-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Nečas řídil obrat Caroliny z 1:2 na 4:2. Po jeho bekhendovém pasu vyrovnal Aho střelou z levého kruhu na 2:2. Oba si role vyměnili ve 25. minutě.

První Voráčkova trefa v sezoně NHL pouze zmírnila porážku Columbusu. Zápas ve Finsku ovládlo Colorado

Číst článek

Finský útočník našel křížnou přihrávkou v pravém kruhu Nečase, který ranou bez přípravy dostal tým poprvé v zápase do vedení. Třetí bod si připsal ve třetí třetině, když po jeho dalším bekhendovém pasu skóroval z mezikruží Jesperi Kotkaniemi.

Nečas pokračuje ve výborných výkonech a protáhl sovu bodovou sérii na šest utkání (4+6). V této sezoně vyšel naprázdno v jedenácti odehraných zápasech jen jednou a v produktivitě soutěže je pátý (7+10).

Aho završil v 58. minutě gólem na 5:2 svůj pátý hattrick v NHL. V poslední sekundě zmírnil porážku Buffala Rasmus Dahlin. Zbývající dvě branky Sabres vstřelili v úvodní třetině Jacob Bryson a Victor Olofsson.

NHL:
Carolina - Buffalo 5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
Branky: 9., 13. a 58. Aho (na druhou Nečas), 25. Nečas, 50. Kotkaniemi (Nečas) - 1. Bryson, 11. Olofsson, 60. Dahlin. Střely na branku: 33:25. Diváci: 18.727. Hvězdy zápasu: 1. Aho, 2. Nečas, 3. A. Svečnikov (všichni Carolina).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme