Voráček pomohl Philadelphii k šestému vítězství v řadě, proti Rangers nasbíral dvě asistence

Jakub Voráček pomohl hokejistům Philadelphie dvěma přihrávkami k vítězství 5:3 nad New York Rangers. Navázal tak na páteční utkání NHL proti témuž soupeři, v němž bodoval čtyřikrát. Flyers vyhráli pošesté za sebou.

Philadelphia Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hostům v Madison Square Garden vyšla úvodní třetina, po které vedli o tři góly, přičemž Michael Raffl se prosadil v oslabení. V 36. minutě zvýšil Travis Konecny po Voráčkově přihrávce v přesilovce už na 5:1 a Rangers pak už jen marně dotahovali.

Pastrňák je v NHL třetí hvězdou měsíce, předčili ho jen Draisaitl a Zibanejad

Číst článek

Domácí celek vstřelil všechny tři branky v početních výhodách, Mika Zibanejad měl bilanci 2+1. Henrik Lundqvist se do branky Rangers postavil po měsíční odmlce, ale návrat mu nevyšel.

Voráček má na kontě 52 bodů a v pořadí produktivity českých hráčů se posunul na druhé místo před washingtonského útočníka Jakuba Vránu.

NHL:
New York Rangers - Philadelphia 3:5 (0:3, 1:2, 2:0)
Branky: 33. a 53. Zibanejad, 46. Bučněvič - 2. Niskanen, 12. Couturier (Voráček), 18. M. Raffl, 22. D. Grant, 36. Konecny (Voráček). Střely na branku: 26:26. Diváci: 18.006. Hvězdy zápasu: 1. D. Grant, 2. Konecny (oba Philadelphia), 3. Zibanejad (Rangers).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme