Vaněček dovedl Washington k vítěznému obratu s Rangers, v utkání pochytal 32 střeleckých pokusů

Brankář Washingtonu Vítek Vaněček kryl v zápase s New York Rangers 32 střel, dovedl Capitals k výhře 2:1 a byl vyhlášen první hvězdou duelu. Útočníci Tomáš Nosek s Tomášem Hertlem v pátečním programu NHL asistovali. Nosek se podílel na výhře Vegas 4:2 v Los Angeles a Hertl pomohl San Jose k zisku bodu ze zápasu se St. Louis. Sharks prohráli 1:2 po samostatných nájezdech.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rangers vstoupili do utkání ve Washingtonu aktivněji a v 17. minutě otevřeli skóre, když Vaněčka překonal v přesilové hře Artěmij Panarin. Ruský střelec využil přihrávky Ryana Stromea a se štěstím prostřelil českého brankáře.

Češi z Bostonu rozebrali Buffalo a slaví. Pastrňák se trefil, Krejčí tři góly připravil a překonal milník

Číst článek

Washington zvrátil vývoj duelu ve třetí části. V předbrankovém prostoru se dvakrát nejlépe zorientoval Alexandr Ovečkin a zařídil svému týmu dva body.

Tomáš Hertl v 36. minutě rozjel akci, na jejímž konci byl Ryan Donato a vstřelil první branku duelu mezi San Jose a St. Louis. Blues srovnali ve třetí části, kdy Kyle Clifford nastřelil koleno Tylera Bozaka, od kterého se odrazil kotouč do branky. Ve třetí sérii nájezdů pak rozhodl Vladimir Tarasenko forhendovým blafákem o bodu navíc pro St. Louis.

Hráči Vegas porazili Los Angeles 4:2 a vyhráli pátý duel v řadě. Golden Knights se 43 body vládnou Západní divizi a ztrácí jediný bod na nejlepší celky soutěže Washington a Tampu Bay.

NHL:
Washington - NY Rangers 2:1, Montreal - Vancouver 2:3 v prodl., Los Angeles - Vegas 2:4, San Jose - St. Louis 1:2 po sam. nájezdech, Toronto - Calgary 3:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme