Vladař vychytal své druhé vítězství v NHL, Pastrňák, Krejčí a Zbořil sbírali asistence

Česká brankář Daniel Vladař se dočkal druhého vítězství v NHL. Proti Buffalu pomohl Bostonu 25 zákroky k vítězství 3:2. Jakub Zbořil a Davidové Krejčí a Pastrňák si připsali v dresu Bruins po jedné asistenci.

Tento článek je více než rok starý.

Boston Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladař si proti Buffalu připsal druhý start v NHL a i napodruhé dovedl svůj tým k vítězství. Úvod zápasu se mu ale nepovedl, když špatně rozehrál, což vedlo k úvodní trefě Reinharta. 

Hertl si připsal desátý gól v sezoně, jeho trefa ale prohru na ledě Arizony neodvrátila

Číst článek

U každé ze tří branek Bostonu si připsal asistenci jeden z českých hráčů v dresu Bruins. U trefy Grzelcyka, který ve 32. vyrovnával na 1:1, byl David Pastrňák. Obránce Jakub Zbořil asistoval u gólu Ritchieho a David Krejčí zase přihrával na rozhodující zásah Smithe.

Buffalo prohrálo už 17. zápas v řadě, což je nelichotivý rekord NHL od sezony 2005/06, kdy liga zavedla samostatné nájezdy, čímž skončila možnost ukončit zápas remízou.

Detroit třikrát v řadě prohtál, proti Columbusu si ale spravil chuť a vyhrál 3:1. Rozhodnutí přišlo už v deváté minutě, když nejdřív tečoval střelu Lukáše Hronka do branky Erne a pak o necelou půlminutu později zvýšil na 2:0 Fabbri. U jeho trefy asistoval Filip Zadina.

Columbus pak sice snížil díky Folignovi, Mantha ale nakonec upravil na konečných 3:1 pro Red Wings.

Hráči Vegas sice v Denveru na ledě Colorada dvakrát prohrávali, nakonec ale urvali vítězství 3:2 po prodloužení. Do historie zápasu se zapsal i český útočník ve službách Vegas Tomáš Nosek, který si ve 24. minutě připsal asistenci u vyrovnávací branky Carriera na 2:2. V prodloužení vystřelil bonusový bod svému týmu Pacioretty.

Philadelphia dokázala přetlačit New York Rangers a vyhrála 2:1 díky brankám Patricka a Morina. Rangers s Filipem Chytilem i Liborem Hájkem v sestavě sice od začátku utkání vedli, výhru ale nakonec může slavit Jakub Voráček. Ani jeden z Čechů se bodově neprosadil.

NHL:
Boston - Buffalo 3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Branky: 32. Grzelcyk (Pastrňák), 46. N. Ritchie (J. Zbořil), 57. Craig Smith (Krejčí) - 3. S. Reinhart, 35. Okposo. Střely na branku: 36:27. Daniel Vladař odchytal za Boston celé utkání, inkasoval dva góly z 27 střel a úspěšnost zásahů měl 92,6 procenta. Diváci: 2191 (omezený počet). Hvězdy zápasu: 1. Craig Smith, 2. McAvoy, 3. N. Ritchie (všichni Boston).

Philadelphia - NY Rangers 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Branky: 33. Patrick, 56. Morin - 11. Zibanejad. Střely na branku: 37:25. Diváci: 3069 (omezený počet). Hvězdy zápasu: 1. Morin, 2. Patrick (oba Philadelphia), 3. Šesťorkin (NY Rangers).

Detroit - Columbus 3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Branky: 9. Erne (Hronek), 9. Fabbri (Zadina), 45. Mantha - 32. N. Foligno. Střely na branku: 34:22. Bez diváků. Hvězdy zápasu: 1. D. Larkin, 2. Pickard, 3. Fabbri (všichni Detroit).

Colorado - Vegas 2:3 v prodl. (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
Branky: 2. Donskoi, 18. D. Toews - 17. Martinez, 24. W. Carrier (Nosek), 62. Pacioretty. Střely na branku: 24:34. Bez diváků.

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme