Chytil vstřelil vítězný gól Rangers proti New Jersey a stal se třetí hvězdou zápasu

Hokejista Filip Chytil vstřelil v NHL rozdílový gól a šestou trefou sezony přispěl k výhře New Yorku Rangers 3:1 nad New Jersey. Dvaadvacetiletý útočník byl za svůj výkon vyhlášen třetí hvězdou zápasu. V sestavě poražených scházel kvůli nemoci Pavel Zacha. Žádný jiný český hráč v pátečním programu nebodoval ani nechytal.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Chytil se prosadil ve 29. minutě za stavu 1:1. Jeho spoluhráč Ryan Lindgren zachytil ve středním pásmu špatnou rozehrávku New Jersey, pronikl po levé straně do útočné třetiny a puk posunul pod sebe Chytilovi. Český útočník se trefil z kruhu k bližší tyči a skóroval potřetí v posledních devíti zápasech. Výhru pojistil v 52. minutě Chris Kreider, který je s 36 zásahy třetím nejlepším střelcem soutěže.

Třetí nula v sezoně a hvězda utkání, gólman Vaněček vychytal Carolinu. Pastrňák dvakrát skóroval

Číst článek

Viktor Arvidsson rozhodl třetím gólem v utkání o výhře Los Angeles 4:3 v prodloužení na ledě Columbusu. Švédský útočník otevřel ve 34. minutě skóre, v závěru základní hrací doby vyrovnal na 3:3 a čtvrtý hattrick v kariéře zkompletoval v čase 64:00 z úniku, ve kterém uspěl s bekhendovou kličkou. V prodloužení skóroval i na druhé straně Boone Jenner, ale gól byl kvůli ofsajdu odvolán.

Útočník Columbusu Jakub Voráček má v posledních 13 zápasech průměr přesně bod na utkání (1+12), ale tentokrát vyšel naprázdno.

Arvidssona napodobil Jason Robertson, který z úniku v prodloužení završil třígólový večer a zařídil Dallasu výhru 4:3 ve Winnipegu. Výstavní byla zejména jeho první trefa, ve které zamíchal puk před gólmanem Connorem Hellebuyckem a zasunul ho u pravé tyčky do prázdné branky.

NHL:
Buffalo - Minnesota 5:4, Tampa Bay - Detroit 3:1, NY Rangers - New Jersey 3:1, Columbus - Los Angeles 3:4 v prodl., Winnipeg - Dallas 3:4 v prodl., Carolina - Pittsburgh 3:2 v prodl., Anaheim - Vegas 4:5.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme