Legolas fandil kladenským Rytířům. Herec Orlando Bloom se bavil mezi fanoušky, dostal i vlastní dres

Hokejisté Kladna ve 40. kole extraligy doma nestačili na Třinec, kterému podlehli 1:2. Domácím nepomohla ani přítomnost slavného hollywoodského herce Orlanda Blooma, který v Česku natáčí filmovou sérii Carnival Row.

Kladno Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejoví fanoušci se asi nestačili divit, když mohli během nedělního extraligového utkání proti Třinci spatřit v ochozech i britského herce Orlanda Blooma. Toho proslavila role Legolase v sérii Pána prstenů, nebo Williama Turnera coby Piráta z Karibiku.

Boleslav vyhrála na ledě Pardubic, Kometa Brno otočila zápas s Litvínovem, Kladno podlehlo Třinci

Číst článek

„Ano, skutečně tady byl. V prosinci minulého roku se byl u nás na stadionu podívat filmový producent Brad Van Arragon, který je z Toronta a také velkým hokejovým fanouškem. Chtěl svým dětem ukázat v akci Jaromíra Jágra. Oslovilo to i Orlanda a tak si domluvil termín, kdy by mohl přijít na zápas. Jako překvapení jsme mu nechali vyrobit dres s jeho oblíbeným číslem 13,“ prozradil serveru iROZHLAS.cz tiskový mluvčí kladenských Rytířů Lukáš Jůdl.

Třiačtyřicetiletý herec si zápas pečlivě dokumentoval, ale Kladnu nakonec štěstí nepřinesl, protože to podlehlo Třinci 1:2.

Orlando Bloom v dresu @Rytíři Kladno . No Legolas by se hodil.

17:48 – 26. 01. 2020

5 53

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme