Hokejisty Pardubic vyřadila infekce ze hry. V Karlových Varech musí do extraligy nastoupit junioři

Hokejisté Pardubic nastoupí k úternímu extraligovému utkání na ledě Karlových Varů s juniorkou. V kabině klubu propukla epidemie střevní chřipky a lékař nařídil karanténu.

Tento článek je více než rok starý.

Pardubice Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté HC Dynamo Pardubice

Hokejisté HC Dynamo Pardubice | Foto: David Taneček | Zdroj: ČTK

Vedení Pardubic zažádalo soupeře o přeložení duelu, ale ten jim nevyhověl. K zápasu na ledě Karlových Varů musí tedy nastoupit juniorský tým, který měl však původně na programu derby s Hradcem Králové.

‚Byl jsem jak páté kolo u vozu.‘ Ikona hokejových Pardubic Rolinek předčasně rozvázala smlouvu

Číst článek

„Je to pro nás velmi nepříjemné. Během noci na dnešek se u většiny hráčů začaly objevovat příznaky, ráno náš klubový lékař vyhlásil několikadenní karanténu celé kabiny. Snažili jsme se to vyřešit dohodou se soupeřem o přeložení utkání, což je běžný postup. Vary nám bohužel odmítly vyjít vstříc, a proto musíme tým na dnešní zápas poskládat z juniorů,“ řekl v úterý sportovní manažer Jaromír Kverka pro oficiální stránky pardubického klubu.

„K tomuto přistupujeme především proto, že nám záleží na zdraví našich hráčů. Jednání vedení karlovarské Energie mi přijde nevstřícné, protože je běžné, že se v takové to situaci snaží soupeři najít sportovní řešení. Celou věc komplikuje ještě i to, že junioři mají dnes derby proti Hradci Králové. Tímto bych chtěl poděkovat vedení Hradce Králové, které souhlasilo s přeložením zápasu juniorů,“ dodal.

Vedení Dynama podle něj velmi mrzí, že „zvítězila vidina lehce získaných bodů před sportovním gestem, které by v této situaci bylo jednoznačně na místě“.

‼️Do Karlových Varů s juniorkou, soupeř odmítl přeložení utkání.

V kabině Dynama řádí akutní virová epidemie střevní chřipky, lékař týmu nařídil karanténu celé kabiny. Do dnešního zápasu tedy nastoupí komplet juniorský tým!

📰👉🏻hcdynamo.cz/clanek.asp?id=…

12:53 – 29. 10. 2019

2 15

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme