Bývalý reprezentační kouč Říha má zdravotní potíže, je hospitalizován v IKEM

Bývalý trenér hokejové reprezentace Miloš Říha je hospitalizován v Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. O zdravotních problémech jednašedesátiletého kouče v úterý informoval deník Sport a později je potvrdili zástupci Slovanu Bratislava, který Říha v minulosti úspěšně trénoval.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Miloš Říha na střídačce národního týmu.

Miloš Říha na střídačce národního týmu. | Foto: Vasily Fedosenko | Zdroj: Reuters

Podle dostupných zpráv má Říha blíže nespecifikované zdravotní problémy již několik týdnů. Nejprve byl hospitalizován v Rooseveltově nemocnici v Banské Bystrici a poté převezen do IKEM. „Miloši, myslíme na Tebe a modlíme se za Tvoje uzdravení,“ napsali zástupci Slovanu na sociální síti.

Říha vedl v uplynulých dvou sezonách českou reprezentaci. V minulosti úspěšně trénoval v extralize, KHL i na Slovensku, kde se Slovanem získal dvakrát titul.

Bývalému úspešnému trénerovi #hcslovan Milošovi Říhovi sa žiaľ v posledných dňoch natoľko zhoršil zdravotný stav, že musel byť hospitalizovaný v Inštitúte klinickej a experimentálnej medicíny v Prahe-Krči. Miloši, myslíme na Teba a modlíme sa za Tvoje uzdravenie. #VerniSlovanu

17:09 – 18. 08. 2020

3 28

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme