Jágr si kvůli zranění minimálně do neděle nezahraje, zatím vynechá tři zápasy

Calgary zařadilo hokejistu Jaromíra Jágra na seznam zraněných hráčů. Flames sice nespecifikovali jeho zranění, které utrpěl v sobotním utkání s Minnesotou, ale nejbližší možný termín jeho návratu na led stanovili na neděli, kdy se kanadský celek střetne doma s Washingtonem. Pětačtyřicetiletý český útočník by tak přišel o tři zápasy.

Tento článek je více než rok starý.

Calgary/Kanada Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr v dresu Calgary Flames. To je prvním kanadským klubem, za který Jaromír Jágr hrál

Jaromír Jágr v dresu Calgary Flames. To je prvním kanadským klubem, za který Jaromír Jágr hrál | Zdroj: ČTK

Jágr odstoupil ze sobotního zápasu již během úvodní třetiny. Odehrál jen čtyři střídání a na ledě strávil dohromady necelé čtyři minuty. Důvodem bylo zranění ve spodní části těla.

Martin Nečas se po necelých sedmi minutách v jediném zápase vrací z NHL zpět do Komety

Číst článek

Zranění přišlo v hodně nevhodnou dobu, neboť Jágr si kromě pochvalných komentářů kouče Glena Gulutzana vysloužil také místo v elitní první formaci s mladými hvězdami týmu Johnnym Gaudreauem a Seanem Monahanem.

Olympijský vítěz z Nagana zatím na své pouti za rekordem Gordieho Howea v počtu odehraných zápasů v základní části NHL (1767) absolvoval v dresu Calgary jen pět utkání. V lize má odehráno 1716 duelů. Na gól v novém působišti čeká, připsal si dvě nahrávky.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme