Jágr v sobotu za Kladno hrát nebude. Nevím, jestli tu budu, vysvětluje

Hokejový útočník Jaromír Jágr v sobotu za Kladno v první lize proti Přerovu nenastoupí. Jako důvod pětačtyřicetiletý hráč uvedl, že nemá ještě vyřízenou transferkartu a čeká také na vývoj jednání v NHL.

Tento článek je více než rok starý.

Kladno Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr absolvoval s Kladnem páteční trénink.

Jaromír Jágr absolvoval s Kladnem páteční trénink. | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

„Zaprvé ani týmy z NHL si nepřejí, abych hrál, aby se něco nestalo. Musím to respektovat. Podle toho, jak rychle to skončí, uvidíme, co bude dál,“ řekl Radiožurnálu Jaromír Jágr po dnešním tréninku Rytířů. Stejně jako ve čtvrtek jej absolvoval celý, ale jeho startu v dresu mateřského klubu poprvé od 8. ledna 2013 se fanoušci zatím nedočkají.

Jágr by mohl zamířit do St. Louis. Bavili jsme se o něm, přiznal manažer týmu s mnoha zraněnými

Číst článek

Pokračování v zámoří zůstává pro druhého nejproduktivnějšího hráče historie NHL prioritou a jeho agent Petr Svoboda pokračuje v jednáních s případnými zájemci.

"Je to nepříjemné, protože lidi čekali, že budu hrát. Na druhou stranu jsme nikomu nic neslibovali. Byl by nesmysl se do něčeho montovat, když stoprocentně nevím, jestli tu budu. Nechci se někomu zbytečně plést do sestavy, aby se kvůli mně měnila," doplnil Jágr pro ČTK a iDnes.

„Dnes Jaromír Jágr potvrdil po tréninku s týmem, že v sobotu nenastoupí. Je to jeho rozhodnutí a musíme to respektovat. Věřím, že pokud by bylo potřeba, všechny technické detaily by se podařilo dotáhnout, i transferkarta by se dala vyřídit,“ řekl Radiožurnálu mluvčí Rytířů Vít Heral.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme