Hokej ve Špindlu pod sjezdovkou? Jágr láká na utkání pod širým nebem, hrát by mělo i Kladno

Další utkání pod širým nebem uvidí s největší pravděpodobností hokejoví fanoušci ve Špindlerově mlýně. Právě v horském středisku totiž natočil krátké propagační video legendární útočník a v současnosti majitel a hráč prvoligového Kladna Jaromír Jágr. Pořadatelé zveřejní podrobnosti příští úterý.

Špindlerův mlýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr | Zdroj: Profimedia

„Odehrál jsem tisíce zápasů, na rybníku i v těch nejmodernějších arénách po celém světě. Ale tady budu hrát poprvé,“ naznačuje Jágr ve videu, v němž stojí pod sjezdovkou ve Špindlerově mlýně.

Rekord s otazníkem. Stadion v Drážďanech zaplněný nebyl, hráči si přesto atmosféru pochvalovali

Číst článek

Osmačtyřicetiletý útočník přidal další vzkaz na svém facebookovém profilu, na němž odkazuje i na oficiální webové stránky akce. Z Jágrova příspěvku je i patrné, že jsou utkání pod širým nebem plánovaná na prosinec.

„Už teď vím, že Winter Classic 2020 bude velký a naprosto jedinečný! Máte se na co těšit a nebojte, příští týden už vám k tomu řeknu víc,“ napsal Jágr.

Podle dřívějších informací serveru Forbes.cz by se měly hrát zápasy dva - prvoligový souboj Kladna s Vrchlabím a extraligové střetnutí zřejmě mezi Hradcem Králové a Spartou. Pražský klub by tak navázal na zápas proti Litvínovu z této sezony, ve kterém padl na fotbalovém stadionu v Drážďanech extraligový divácký rekord.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme