Jágr znovu nenastoupil k zápasu. 'Jeho čas v Calgary je u konce,' uvedl zámořský sportovní novinář

Hokejista Jaromír Jágr možná brzy skončí v Calgary Flames. Český útočník znovu nenastoupil k utkání a podle informací zámořských novinářů jedná o svém odchodu z klubu.

Calgary Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr v dresu Calgary Flames. To je prvním kanadským klubem, za který Jaromír Jágr hrál

Jaromír Jágr v dresu Calgary Flames. | Zdroj: ČTK

Slovy o Jágrově odchodu začaly titulky nejslavnějšího hokejového pořad pokrývajícího NHL Hockey Night in Canada.

Novinář Elliot Friedmann mluvil o tom, že je Jágrův čas v Calgary u konce. Jágrův agent Petr Svoboda podle Friedmanna dostal možnost jednat s dalšími kluby v NHL o jeho dalším angažmá. Friedmann také uvedl, že o služby českého útočníka ale zřejmě v jiných klubech zájem nebude.

„Uvidíme, jestli bude hrát jinde, jeho čas v Calgary se ale chýlí ke konci," řekl a dodal, že nejreálnější je jeho návrat do Evropy.

Český útočník nastoupil naposledy na Silvestra proti Chicagu, od té doby kvůli zranění v dolní polovině těla nehrál, a chyběl i v sobotním utkání proti Anahaimu.

Jágr podepsal smlouvu s Calgary těsně před začátkem letošní sezony v říjnu 2017 a poprvé v kariéře působil v kanadském klubu. Během letošní sezony druhý nejproduktivnější hráč historie NHL zasáhl do dvaadvaceti utkání, v nichž si připsal jeden gól a šest asistencí. 

V historických tabulkách ztrácí Jágr 34 odehraných zápasů na Gordieho Howea. Pokud by ho český útočník překonal, stal by se hráčem s největším počtem odehraných utkání v historii NHL.

mch, tat, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme