Nosek přispěl asistencí k výhře Golden Knights nad Capitals. Na výhře Tampy se podílel Palát

Hokejový útočník Jakub Vrána asistoval u obou gólů Washingtonu na ledě Vegas, prohru Capitals 2:3 tím ale neodvrátil. Za domácí Golden Knights si připsal nahrávku Tomáš Nosek. V souboji Colorada a Tampy Bay přihrál na jeden gól Ondřej Palát a pomohl tak Lightning prodloužit vítěznou sérii na jedenáct zápasů. Pavel Francouz v brance Avalanche odchytal celý zápas a připsal si 23 zásahů.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejista Tomáš Nosek nahrál na úvodní gól Golden Knights

Hokejista Tomáš Nosek nahrál na úvodní gól Golden Knights | Foto: Stephen R. Sylvanie | Zdroj: Reuters/USA TODAY Sports

Washington si v Las Vegas připsal čtvrtou prohru z posledních pěti utkání. Capitals nezachytili úvod zápasu a po první třetině prohrávali 0:2. Na úvodní gól ze čtvrté minuty nahrál Nosek. Sedmadvacetiletý pardubický odchovanec bodoval po jedenácti zápasech a připsal si jedenáctý bod v sezoně.

Pastrňák vyšel při výhře Bostonu naprázdno. Kubalík přispěl k vítězství Chicaga asistencí

Číst článek

Ve druhé části Golden Knights zásluhou Maxe Paciorettyho navýšili vedení už na 3:0. Hosté ale utkání ještě zdramatizovali, když se ve třetí třetině dvakrát v rozmezí dvou minut prosadil T. J. Oshie. Na obě branky mu nahrál Vrána, který posunul svou bilanci v sezoně na 49 bodů (23+26) a o dva body tak vylepšil svůj bodový rekord z minulého ročníku.

Hráči Tampy Bay porazili domácí Colorado 4:3 v prodloužení, zvítězili už pojedenácté za sebou a za nejlepším týmem ligy Bostonem zaostávají o jediný bod. O výhře Lightning rozhodl ve čtvrté minutě nastavení Nikita Kučerov. Asistenci na první gól hostů si připsal Palát.

Brankář Francouz se po čtyřech zápasech představil při zranění Philippa Grubauera v zahajovací sestavě Colorada, ale ani jeho 23 zásahů neodvrátilo třetí prohru Avalanche v řadě.

NHL:
San Jose - Florida 3:5 (1:1, 0:1, 2:3), Calgary - Anaheim 6:4 (0:0, 1:2, 5:2), Colorado - Tampa Bay 3:4 v prodl. (1:0, 1:3, 1:0 - 0:1), Vegas - Washington 3:2 (2:0, 1:0, 0:2), Arizona - NY Islanders 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme