Vrána se v NHL trefil a přidal i asistenci, Detroit ale na ledě Pittsburghu prohrál vysoko 2:11

Český hokejový útočník Jakub Vrána se gólem a nahrávkou podílel na jediných gólech Detroitu při vysoké prohře 2:11 s Pittsburghem. Radim Zohorna za vítězné Penguins dvakrát asistoval. Brankář Petr Mrázek třiatřiceti zásahy dovedl Toronto k výhře 5:2 nad Floridou. Karel Vejmelka kryl v souboji s Winnipegem dokonce 38 střel, prohře Arizony 1:2 v prodloužení ale nezabránil.

Tento článek je více než rok starý.

New York (Aktualizováno: 7:47 28. 3. 2022) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Vrána se raduje se spoluhráči

Jakub Vrána se raduje se spoluhráči | Zdroj: Reuters

Vránovy chvilky přišly ve druhé třetině za stavu 0:6. Český útočník se nejprve v přesilovce pěti proti třem zapojil do akce na jejímž konci byl Dylan Larkin, jenž snížil na 1:6 a o několik minut později pražský rodák vybojoval puk v útočném pásmu a podruhé prostřelil brankáře Tristana Jarryho.

Vrána přispěl k výhře Detroitu, stal se druhou hvězdou zápasu. Hronek nahrával na dva góly

Číst článek

Desetiminutový výpadek Penguins nezlomil, na dvě branky Detroitu dokázali odpovědět hned pěti trefami a slavili vysokou výhru 11:2.

Poslední branku Penguins připravil Rickardu Rakkelovi Zohorna, jenž si poprvé v sezoně připsal dva kanadské body a pomohl Pittsburghu k tomu, aby se stal prvním týmem od ledna 2003, který v jednom zápase vstřelí více než 10 branek.

Sestřih ze zápasu Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings:

Filip Chytil v duelu s Buffalem asistoval u třetí branky Rangers a bodoval podruhé za sebou. Rodák z Kroměříže v rychlém protiútoku přistrčil kotouč zakončujícímu Alexisovi Lafrenièrovi a připsal si osmnáctý bod v aktuálním ročníku NHL.

Výsledky NHL:
NY Islanders - Tampa Bay 1:4, NY Rangers - Buffalo 5:4 v prodl., Pittsburgh - Detroit 11:2, New Jersey - Montreal 3:2 po sam. nájezdech, Minnesota - Colorado 3:2 v prodl., Winnipeg - Arizona 2:1 v prodl, Toronto - Florida 5:2, Nashville - Philadelphia 5:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme