Jaromír Jágr odehrál jen sedm sekund, Kladno i bez něj první zápas play off proti Prostějovu vyhrálo

Hokejista Jaromír Jágr nastoupil v kladenském dresu na sedm sekund prvního čtvrtfinálového utkání play off proti Prostějovu. Kladenští Rytíři i bez něj zvítězili 4:2.

Tento článek je více než rok starý.

Kladno Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radost kladenských hokejistů

Radost kladenských hokejistů | Zdroj: ČTK

Jaromír Jágr před zápasem figuroval na soupisce kladenských Rytířů jako 13. útočník. Hokejista nastoupil k úvodnímu buly, hned poté střídal a do hry už nezasáhl.

Jágr po tvrdém zákroku u mantinelu odstoupil ze zápasu s Havířovem. Rozhodčí nevylučoval

Číst článek

Jágr si tak připsal svůj šestý start ve WSM lize, když na ledě pobyl celkem sedm sekund. K tomu, aby mohl pomoct Kladnu v případné baráži o extraligu, potřebuje odehrát celkem 15 zápasů.

Legendární hokejista se tak nejspíše stále zcela nezotavil ze střetu s havířovským Markem Sikorou. Ten Jágra atakoval při utkání 50. kola u mantinelu, útočník pak nedohrál a vynechal i další dva souboje v základní části WSM ligy.

Hokejisté Kladna i přes absenci své největší hvězdy dokázali v prvním čtvrtfinálovém zápase na domácím ledě porazit Jestřábi z Prostějova 4:2.

Kladenští vždy vedli, o jejich vítězství rozhodl ve třetí třetině brankou na 3:2 David Tůma. Výhru Rytířů pak pojistil ještě trefou do prázdné brány Ladislav Zikmund. Další bod budou moci Kladenští přidat ve středu, kdy znovu hrají doma.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme