Dobrá zpráva je, že můžu trénovat, komentuje Jágr své zranění. Kdy nastoupí do hry ale neví

Kam přijede, tam je vyprodáno. To, až na malé výjimky, platilo pro extraligové zápasy Jaromíra Jágra. Jenže útočník s číslem 68 už vynechal dva zápasy kvůli zranění a je otázkou, jestli se dokáže během reprezentační pauzy uzdravit.

Kladno Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr | Zdroj: Profimedia

Největší hvězda hokejové extraligy Jaromír Jágr neví, jestli po reprezentační pauze nastoupí. Nejlepší Evropan historie NHL sice trénuje, ale s velkými bolestmi. Své zranění konzultoval i s vyhlášeným fyzioterapeutem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jaromír Jágr trénuje i se zraněním, ale kdy se vrátí do hry netuší. Více si poslechněte v příspěvku

„Opravdu nevím, jak dlouho to bude trvat. Byl jsem u profesora Pavla Koláře, který mi řekl, že mám natržené přitahovače a že nemůže nic přesně říct. Může se stát, že nastoupím v příštím zápase v Třinci a nebo měsíc nenastoupím,“ vysvětloval na facebooku Jaromír Jágr.

To, aby se Jágrovi zranění rychle hojilo si přejí nejen fanoušci Kladna, ale podle návštěvnosti i příznivci soupeřů středočeského klubu. A tak rádi uslyší trochu pozitivní zprávy.

Trénovat může, ale pomalu

„Dobrá zpráva je, že můžu trénovat. Když nedělám rychlé pohyby, tak můžu jít na led, takže věřím tomu, že jakmile to přestane bolet, můžu jít hrát.“

Na tréninku Kladna se tak Jaromír Jágr sice nezapojuje do všech cvičení s týmem, ale trénuje sám. Při každém rychlejším startu je na jeho výrazu na tváři patrná bolest.

Přesto zůstává na ledě ještě půl hodiny po tom, co zbytek týmu odejde. Rovinka, brzda, rovinka, brzda a pořád dokola. Dlouhé desítky vteřin. pak krátký odpočinek a znovu.

„Na ledě problém nemám, když si trénuju svým tempem. Při pomalém bruslení to nevadí, vysvětloval Jágr.“ Jenže bez rychlého bruslení to asi nepůjde. Nebo ano?

„Rychle nepotřebuji, protože já rychle nebruslím, ale abych se dostal alespoň do útočného pásma,“ udržuje si dobrou náladu sedmačtyřicetiletý Jaromír Jágr.

Mimochodem v aktuální sezóně nejlepší střelec Kladna, ale tomu se asi nikdo nediví.

Petr Kadeřábek, mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme