Jiří Kalous končí na lavičce hokejové Sparty, nahradí ho František Výborný

Po další porážce byl odvolán Jiří Kalous od hokejistů Sparty Praha. Nahradí ho František Výborný, který s Pražany získal tři tituly a naposledy působil u Mladé Boleslavi. Tým to oznámil na svém webu.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Sparty Jiří Kalous

Trenér Sparty Jiří Kalous | Zdroj: ČTK

„Jirkovi Kalousovi bych chtěl poděkovat za jeho rok a půl trvající práci pro Spartu," řekl pro klubový web Petr Bříza, majitel a předseda představenstva.

Pardubice po necelých dvou letech porazily Mladou Boleslav. Plzeň nadále vede extraligovou tabulku

Číst článek

Kalous opouští Spartu po 17. kole extraligy, ve kterém jeho tým podlehl 3:4 Litvínovu. Nahradí ho František Výborný, který Pražany už trénoval a získal s nimi tři tituly. Jeho posledním angažmá bylo to v Mladé Boleslavi. Na Spartě se dohodl na smlouvě do konce sezóny.

„Vzhledem k aktuální situaci jsme se rozhodli pro tuto změnu. Frantu Výborného znám velmi dobře ještě z dob své aktivní hráčské kariéry a jsem přesvědčen, že je to v této chvíli pro Spartu to nejlepší řešení," dodává Bříza.

Bývalý sparťanský trenér před svým pražským působením byl koučem Ocelářů Třinec. S těmi skončil v extraligovém ročníku 2014/2015 stříbrný, když ve finálové sérii podlehli Litvínovu.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme