Kašeho asistence zmírnila porážku Anaheimu, český útočník bodoval potřetí v řadě

Hokejistům Anaheimu se poslední dva domácí zápasy nevydařili. S Nashvillem prohráli na vlastním stadionu 3:5, na první gól Ducks nahrával český útočník Ondřej Kaše.

Anaheim Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Kaše

Ondřej Kaše | Foto: Kelvin Kuo-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Ondřej Kaše bodoval ve třetím utkání v řadě, na body ale jeho příspěvek stačil jen v tom prvním případě. Proti Nashvillu ve druhé třetině vyšachoval hostující obranu přesnou přihrávku na Antoina Vermetta. Kanaďan pak zvládl obtížné zpracování a skóroval do odkryté branky. 

Vermette ale pouze snižoval na 1:3 z pohledu Anaheimu, kterému se nepovedl úvod zápasu a po první třetině prohrával o dvě branky. Hosté z Nashvillu navíc dokázali zareagovat a pokus o zvrat nedopustili. Po brance Subbana do prázdné branky zvítězili 5:3. 

Ve druhém nočním utkání dovedly asistence Connora McDavida Edmonton teprve ke čtvrté výhře v sezoně. Olejáři doma porazili New Jersey Devils 6:3 a McDavid zařídil spoluhráčům tři góly, po zápase byl vyhlášen první hvězdou zápasu. 

NHL:
Anaheim - Nashville 3:5, Edmonton - New Jersey 6:3.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme