Hokejisté Kladna proti Pardubicím nenastoupí, vedení extraligy duel odložilo kvůli nemoci

Předehrávané utkání 27. kola hokejové extraligy mezi Kladnem a Pardubicemi se ve čtvrtek neuskuteční. Kvůli virovému onemocnění většího počtu hráčů Kladna ho vedení soutěže odložilo. Asociace profesionálních klubů ledního hokeje o tom informovala v tiskové zprávě.

Kladno (Aktualizováno: 12:17 7. 12. 2022) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zklamaní hokejisté Kladna

Zklamaní hokejisté Kladna | Foto: David Taneček | Zdroj: ČTK

„Od pondělí problémy bobtnají a hráči postupně odpadávají. Nyní jsme se dostali do stavu, že bychom nebyli schopni poskládat kádr, proto jsme se na poslední chvíli dohodli na odložení zápasu,“ řekl tiskový mluvčí Rytířů Lukáš Jůdl.

Nový termín souboje posledního a prvního týmu tabulky by měl být oznámen do 72 hodin, uskuteční se nejspíš v polovině ledna.

Utkání měla vysílat stanice O2 TV Sport, která bude muset zařadit náhradní program. Žádný jiný duel z pátečního programu není možné s ohledem na krátký čas přesunout.

Kladno čeká další zápas v neděli v Liberci a Jůdl věří, že se odehraje. „Věříme, že se situace zlepší. Chceme hrát,“ řekl mluvčí. Příští týden je pak reprezentační přestávka.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme