Hokejisté Olomouce jdou do karantény, testy v týmu prokázaly 18 pozitivních případů

Hokejisté Olomouce jsou dalším extraligovým týmem, který musí do karantény. Pozitivní nález na koronavirus mělo při testech během tohoto týdne 18 hráčů či členů realizačního týmu. Karanténa čeká celé mužstvo včetně trenérů. Hanáci ale s ohledem na okolnosti zmeškají prakticky jen jeden další zápas, který mohli odehrát.

Olomouc Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vlevo autor druhé branky Jan Knotek z Olomouce

Hokejisté Olomouce | Foto: Peřina Luděk | Zdroj: ČTK

Olomoučtí hokejisté kvůli podezření na onemocnění covidem-19 u několika členů týmu nenastoupili už v neděli proti pražské Spartě. Jejich páteční soupeř Mladá Boleslav byl v posledních dnech rovněž v karanténě, vzájemný souboj 8. kola byl proto již s předstihem přeložen na středu 21. října.

Prymula: Profesionální sport se na dva týdny zastaví, výjimku mohou mít mezistátní zápasy

Číst článek

Po nařízení vlády je ale zřejmé, že ani v tomto náhradním termínu se zápas hrát nebude. Ministr zdravotnictví Roman Prymula ve čtvrtek oznámil, že od pondělí budou na dva týdny přerušeny veškeré profesionální i amatérské soutěže.

Šéf extraligy Josef Řezníček v pátek potvrdil, že hokejisté nebudou po tuto dobu moct ani plnohodnotně trénovat, neboť zakázána je veškerá sportovní činnost ve vnitřních prostorách.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme